“Des d’Orís”, un think tank molt personal

Avui, un diumenge de juliol i de Festus sense Festus faig la primera entrada en aquest bloc. “Des d’Orís” neix amb l’única pretensió d’obligar-me a reflexionar en veu alta sobre la política local de Torelló i la Vall del Ges en la que serà la meva segona etapa com a regidor. Aquest serà un espai on en la majoria d’ocasions els lectors podreu veure-hi reflectit el pensament de la candidatura CUP Torelló – Som Poble, però alhora també hi trobareu la visió personal i heterodoxa d’una persona que mai ha estat un “home de partit” i que sempre ha procurat dir el que pensa. Per tant les opinions que hi reflecteixi no seran portantveus oficials de ningú que no sigui jo mateix, no seran res més que les meves aportacions des d’un think tank molt personal a la política torellonenca.

Més enllà del que jo pugui escriure espero que si més no de tant en tant vosaltres els lectors també hi direu la vostra perquè aquest pugui esdevenir un espai de dialèctica. Els monòlegs poden ser interessants i enriquidors però mai poden ser plurals ni participatius, dos adjectius imprescindibles per a la política del segle XXI. En aquest bloc i cap tothom que entengui que la seva llibertat acaba on comença la dels altres i professi que “totes les persones som iguals per naturalesa i davant la llei. Si algú no ho entén no cal que continuï llegint.

D’entrada no em vull fixar cap objectiu pel que fa a la vida útil d’aquest bloc ni pel que fa a la regularitat de les seves entrades. La cosa durarà el que hagi de durar en funció de l’interès que desperti i de la meva inspiració a l’hora d’escriure.  “Hi ha gent que <disfruta> patint, però mai no hem estat d’aquests“, així que no vull plantejar-me aquest exercici com una obligació sinó com un divertimento que deixarà de tenir sentit quan deixi de ser-ho.

C. Orís, Torelló
Carrer d’Orís. Torelló.

Un pensament sobre ““Des d’Orís”, un think tank molt personal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s